Om Folderina

Folderina – The folding ballerina

Her er seks gode grunner til at alle jenter bør ha et par Folderinas i vesken sin:

 

Folderinas er redningen for såre partyføtter. Etter en kveld på fest eller på byen med høye hæler, er det fantastisk å kunne ta på seg et par flate behagelige ballerinasko. Folderinaene er designet for å passe i de fleste clutch-vesker og leveres i en liten pose, så rougen din slipper kontakt med brukte yttersåler.

 

 


Har du en venninne, søster eller en kjæreste du ønsker å overraske? Folderina er den perfekte lille søte gaven som garantert kommer til anvendelse. Vis at du bryr deg om noen i dag!

 

 

Å kjøre med høye hæler er ikke bare ubehagelig. Det er rett og slett trafikkfarlig. Med et par Folderinas i hanskerommet kan du holde stilen og tenke på sikkerheten.

 

 

Hvor mange ganger har du ikke pakket en koffert smekkfull for så å komme på at du skulle ha med deg et ekstra par sko i tillegg? Et par Folderinas tar like liten plass i kofferten som en lommebok. God reise!

 

 

 

Noen situasjoner i arbeidslivet krever formell stil og pumps, mens turen til kopirommet gjerne kan være behagelig. Formelt kledd på jobben, men ikke hele tiden? Et par Folderinas i vesken, så er du dekket.

 

 

I vinterhalvåret er både yttertøy og skotøy av den tyngre varmere sorten. Kåpen henger vi fra oss, men hva med skoene? Med et par Folderinas i vesken slipper du å svette på føttene når du er innendørs på jobben eller skolen.

 

 

Alle Folderinas leveres med en liten pose som passer perfekt i veske, clutch eller baklommen til kjæresten.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>